Spellen

De sterren onder het spel geven de moeilijkheidsgraad aan van 1 naar 5 sterren. 

Bij elk spel staat erbij of het spel coöperatief of competitief is en hoeveel kisten ervoor nodig zijn.

***

Je oegn en je hserneen deon smos rrae dgenin. Dit sjtkue tkset kun je boovijrebeld goweon leezn. Kgijern jlilue het voor ekalar de adrene plzuzles ook op te lesosn?

 

 

Competitief, te spelen met 1 of 3 kisten.

 

****

*****

Over 45 minuten start de 'le Tour de Clue', maar Tom Dumoulin zijn rugnummer is kwijt... Ga met de hele klas op zoek naar zijn rugnummer! 

 

 

Coöperatief, alleen te spelen met 3 kisten.

 

****

***

Een leeuw midden op het pad in de dierentuin? De hokken van de dieren staan open en ze kunnen alle kanten op. Zet deze gevaarlijke dieren snel weer terug in hun hok! 

 

 

Competitief, te spelen met 1 of 3 kisten.

 

*****


De mens heeft de Aarde jarenlang vervuild en dreigt onbewoonbaar te worden. Gelukkig kan jullie groep nog terecht op Mars! De laatste raket vertrekt over 45 minuten! Schiet op! 

 

Competitief, te spelen met 1 of 3 kisten

****

Sint gaat met zijn tijd mee en koopt een tablet, handig voor alle verlanglijstjes! Maar Pietje Post is vergeten de verlanglijstjes op te slaan en nu zijn ook nog de bladzijdes uit het grote boek verdwenen!

 

 

**

Voor de liefhebbers van Lego. Na maanden hard werken is de nieuwe wijk in het dorp af. Elke dag sluiten de bouwvakkers het terrein af met hekken. Net vandaag bij de opening is de sleutel kwijt... Geleverd met blokjes om te bouwen!

 

Coöperatief, te spelen met 1 of 3 kisten.

Welkom in het prachtige dorp van Ro midden in het regenwoud. Vind de weg door het regenwoud en geniet van alle mooie dieren de je tegekomt!

 

 

Competitief, te spelen met 1 of 3 kisten.

 

**

Piet heeft de deur van de pakjeskamer in het slot laten vallen en de sleutel ligt nog binnen! Gelukkig is er nog extra deur via de kamer van Sinterklaas. Maar die is goed beveiligd met 5 codes!

 

 

*

Een spel voor de laagste groepen over kriebelbeestjes!

 

 

 

 

 

 

 

Coöperatief, te spelen met 1 of 3 kisten.

 

Een zeer uitdagend spel over de oude en de nieuwe 7 wereldwonderen! 

 

Coöperatief, te spelen met 3 kisten. 

 

 

**

Jullie zijn geheimagenten voor de AIVD. Tijdens een inbraak op jullie afdeling zijn er met behulp van een laptop bestanden gedownload waarmee alle geheime

operaties bekend kunnen worden gemaakt.

 

Coöperatief/Competitief, te spelen met 3 kisten.

**

De paashaas heeft het hele jaar hard gewerkt om al zijn eieren beschilderd te hebben voor Pasen. Nu is het tijd om de eieren te verstoppen. Maar wat was nou ook alweer de code van de kluis waar de eieren in liggen?