Een spel op maat nodig?

Wij ontwerpen spellen op maat voor scholen en bedrijven over jullie gewenste onderwerp.  Dit kan een spel zijn gericht op kennis of juist op het trainen van vaardigheden. Interesse? Stuur een mailtje naar info@kraakdeklas.nl voor meer informatie of een offerte.

Onze referenties


Hoogheemraadschap van Rijnland

Naast een rondleiding op de zuivering is het nu ook mogelijk een escaperoom te maken op de zuivering of in de klas. Kraak de Klas heeft samen met het Hoogheemraadschap van Rijnland een nieuw spel ontwikkeld gericht op het thema afvalwaterzuivering passend bij de leeftijdsgroep 9 tot 12 jaar. Deze gastles kan aanvullend of apart geboekt worden bij de rondleiding op de afvalwaterzuivering. Museon Den Haag

Voor het Museon heeft Kraak de Klas verschillende workshops gegeven tijdens het internationale kunstfestival de Betovering.

 

De mens heeft de Aarde jarenlang vervuild en dreigt daarmee onbewoonbaar te worden. Gelukkig kunnen jullie nog terecht op Mars! De laatste raket vertrekt over 45 minuten! Schiet op!

 

In deze Escape opdracht van Kraak de Klas moet je een kist open zien te krijgen binnen 45 minuten. Door het oplossen van raadsels, puzzels en opdrachten verzamel je codes van hangsloten die bevestigd zijn aan de kist. Elke code brengt je dichter bij je ontsnapping. Zet jij de snelste tijd neer?AOB Miniconferenties PO

Na een eerste kennismaking een vervolg op deze kraker. Hoe maak je een escape room in je klas. Een teambuildingsactiviteit, met gebruik making van 21st Century Skills. Kinderen oefenen vaardigheden spelenderwijs. Door samen te werken worden opdrachten opgelost, en zo kan de kist geopend worden.