Een spel op maat


Wij ontwerpen spellen op maat over jullie gewenste onderwerp.  Dit kan een spel zijn gericht op kennis of juist op het trainen van vaardigheden. Onze basis zijn de Kraak de Klas kisten met daarin verschillende hangsloten. Binnen de tijd moeten de leerlingen de codes zien te kraken. Liever een ander spel? Wij denken graag mee!

Werk in uitvoering

 

Voor natuurcentrum en stadsboerderij de Elzenhoek in Oss ontwikkelen we een leuke nieuwe escaperoom, iets met dieren en oplossingen.Brabantse waterschappen

 

Ontwikkeling van een Escaperoomspel “klimaatzorgen in Nederland” voor leerlingen van groep 8 en klas 1, 2 en 3 van het voortgezet onderwijs.Waterschap: Een verstopping op de poepfabriek

 

Naast een rondleiding op de zuivering is het nu ook mogelijk een escaperoom te maken op de zuivering of in de klas. Kraak de Klas heeft samen met het Hoogheemraadschap van Rijnland een nieuw spel ontwikkeld gericht op het thema afvalwaterzuivering passend bij de leeftijdsgroep 9 tot 12 jaar. Deze gastles kan aanvullend of apart geboekt worden bij de rondleiding op de afvalwaterzuivering.

 NVKL: Monteur gezocht

 

Een leuke activiteit ontwikkeld speciaal voor vmbo-leerlingen. Na een korte introductie in de koudetechniek, kunnen de leerlingen aan de slag met de ‘escaperoom koudetechniek’. In verschillende groepjes gaan vervolgens de leerlingen aan de slag met opdrachten om de codes van de kist te kraken.